Koнцерт Камерата Академика

камерата.jpg

У суботу, 12.09. са почетком у 20 часова на комплетно реновираној сцени Културног центра „Руменка“ у Руменки биће одржан концерт класичне музике у извоћењу оркестра "Camerata academika".

„Камерата академика” је професионални камерни ансамбл у оквиру Академије уметности у Новом Саду. Чланове оркестра чине најбољи млади музичари Академије уметности - асистенти, доценти и најталентованији студенти. Неки од бивших чланова Kамерате сада су угледни солисти и чланови престижних европских оркестара (Јулија Хартиг, Пеђа Милосављевић, Дејан Богдановић, Зорица Станојевић и многи други)... Изводећи на концертима најлепша и најзахтевнија дела класичног репертоара као и дела домаћих композитора, Камерата бележи бројне успехе наступајући с угледним солистима (Стефан Миленковић, Роман Симовић, Жерар Косе, Венди Ворнер, Драган Ђорђевић, Дејан Млађеновић, Имре Калман, Пеђа Милосављевић, Боштијан Липовшек, Јулија Хартиг..) широм земље, али и на две турнеје у Словенији. Ансамбл добија сјајне критике у којима се увек истиче лепота тона и упечатљив израз.

Догађај је организован у складу са епидемиолошком ситуацијом и прописаним мерама. 
Имајући у виду да је број места ограничен због обавезе поштовања дистанце међу посетиоцима у затвореном простору молимо вас да своје место резервишете позивом на број телефона 021-621-62-97 или пријавом на фејс-бук страници: 

https://sr-rs.facebook.com/pages/category/Education/Kulturni-centar-Rumenka-1978134705760114/

Улаз на концерт је слободан!

Добродошли!

Поништи подешавања

Алати за приступачност за слепе и слабовиде

Величина фонта

A A A

Подесите контраст

A A

Обележите линкове