Дечија недеља од 5.-12. октобра

decija-program.jpg

"ПОДЕЉЕНА СРЕЋА ДВА ПУТА ЈЕ ВЕЋА"

Драги малишани, као и претходних година Културни центар "Руменка",од ове године у новом руху као Културна станица "Руменка" придружио се организацији Дечије недеље којом Град Нови Сад и Република Србија обележавају период године у коме је фокус на највреднијем сегменту сваког друштва-детету и његовим правима. Са циљем да свако детињство протиче радосно и да сваки дан одрастања буде у знаку свести о заједници и пријатељству, Дечија недеља се ове године одржава под слоганом "Подељена срећа два пута је већа!"

Културна ставница "Руменка" за Дечију недељу најављује следећи програм-

1. Среда, 07. октобар 2020. са почетком у 17 часова представа "Рибар и златна рибица" позориштанца "Јеленица"

2. Петак, 09. октобар 2020. са почетком у 17 часова едукативно-уметничка представа "Храбра обућарка Мили" удружења "Креативни погон" 

Остатак програма Дечије недеље за период 05-10. октобра на осталим локацијама и просторима за културу погледајте у прилогу.

Цео програм Дечије недеље организује се у складу са препорукама из Уредбе о мерама за заштиту од вируса COVID-19 (Службени гласник РС бр. 66/20,93/20,94/20,100/20,109/20, 111/20), закључцима Кризног штаба за ванредне ситуације као и Наредбом Градског кризног штаба о мерама којих се прганизатори морају придржавати при организацији културних догађаја.

Дођите да заједно славимо срећу и одрастање!

Поништи подешавања

Алати за приступачност за слепе и слабовиде

Величина фонта

A A A

Подесите контраст

A A

Обележите линкове