Представе

Представа “Кирија” Б. Нушића, 5.juna у 20 часова
Премијера комедије “Кирија” Б. Нушића у изведби Драмског студија КЦ “Руменка” 05.06.2019. са почетком у 20 часова! Следеће извођење је 06.06.2019. на истом месту а 07.05.2019. најављено је гостовање у Културном центру Новог Сада са почетком у 17:30 (...
Прочитај више...
ПРЕДСТАВА ЗА ДЕЦУ „ХРАБРИ КРОЈАЧ“
Представа „Храбри кројач“ београдског позоришта „Максимус Арт“ гостоваће у Културном центру „Руменка“ 4. септембра 2020. године са почетком у 17:00 часова.
Прочитај више...
Комедија “Брак у 2020.г. - Како преживети?”
Драги посетиоци, У линку испод најаве можете погледати комедију која се бави актуелном тематиком-начином на који се носимо са изазовима свакодневице а све то на комичан,непосредан и аутентичан начин. Забавите се,насмејте и уживајте.
Прочитај више...
Успавана лепотица
Најава представе “Успавана лепотица” у суботу 27. јуна у 17:00 у Културном центру “Руменка” Уз примену мера предострожности и социјалне дистанце са радошћу Вас очекујемо! Ваш КЦ “Руменка”!
Прочитај више...
Представа "Стидљива аждаја"
Субота,20.06.2020. са почетком у 17 часова у КЦ “Руменка” гостује сјајна представа за децу и мало старије која ће Вас,сигурни смо,насмејати и развеселити. Уз све мере опреза са радошћу Вас очекујемо! Улаз је слободан.
Прочитај више...
ЛУТКАРСКИ МИНИСЕРИЈАЛ "ИГРА- РАЗБИБРИГА"
Драги малишани, вечерас у 19 часова и на сајту Културног центра "Руменка" као и на нашој фб страници можете премијерно погледати представу намењену малишанима коју смо приредили са жељом да Вам у околностима изолације приближимо дух позоришта које на...
Прочитај више...
Културни програм у време пандемије
Драги посетиоци, Услед пандемије коронавирусом и изолације као предуслова спречавања даљег ширења погубне болести а са жељом да Вам понудимо подршку и ужиивање у културним,забавним и едукативним програмима, Културни центар “Руменка” понудуће Вам прог...
Прочитај више...
Представа за децу "ЦРВЕНКАПА"
Представа "Црвенкапа" београдског "Машиног позоришта" гостоваће у Културном центру "Руменка" 11.марта 2020. године са почетком у 17:30 часова.
Прочитај више...
Комедија "Луда лова"
Вечерас је у великој сали КЦ “Руменка” изведена комедија “Луда лова” аматерског позоришта “Шмиранти” из Новог Сада која је публици подарила сат времена смеха и изазвала лавину доброг расположења.
Прочитај више...
Дечија представа „Лав и миш“
У Културном центру „Руменка“ у понедељак, 07. октобра са почетком у 18 часова играће дечија представа под називом „Лав и миш“ у продукцији позоришта „Театрило“ из Новог Сада:
Прочитај више...
Позоришни комад "Од раја до безњенице"
Позоришни комад о љубави Лазе Костића и Лене Дунђерски.
Прочитај више...
Почетак јесење драмске сезоне
Након летње паузе почиње јесења драмска сезона у Културном центру “Руменка”. Тим поводом, са великим задовољством и посебном радошћу најављујемо две лепе, забавне и едукативне дечије представе које ће потпуно беспатно бити изведене у Културном центр...
Прочитај више...
Патролне Шапе - Дечија представа
Прочитај више...
Поништи подешавања

Алати за приступачност за слепе и слабовиде

Величина фонта

A A A

Подесите контраст

A A

Обележите линкове