Представа "Моја жена се зове Златко"

ylatko.jpg

Посетиоци Културне станице Руменка, имаће прилику да, 30. Децембра у 19.30 часова, уживају у извођењу представе Саше Пантића „Моја жена се зове Златко”.


Овај допадљиви позоришни комад рађен је по мотивима врхунског водвиља „Моја жена се зове Маурис”, који је од 1997. године, када је први пут изведен, одигран у 40 земаља. Представа је испричана низом комичних ситуација из брачног живота и њена игра се базира на брзим променама ситуација тако да глумци напросто утрчавају и истрчавају са сцене или је прекидају плесним кореографијама.

Радња представе: Шта ће бити последица тога што Станислав Хаџи Булић вара своју сталожену и мало хладнокрвну жену Марију са младом и страственом Ђурђином? Поврх свега, Ђурђина одлучи да јој је доста свега и да ће све рећи Станиславовој жени Марији, али заплет почиње када он успе да наговори Златка Зечевића, волонтера из „Помози пријатељу“, да му глуми жену. Али Ђурђина позива свога мужа Недељка, који прети да ће да убије Станислава, али Станислав није више Станислав, већ Сташа, сестра своје жене Златка који му у ствари уопште није жена јер му је жена Марија, а Златко је волонтер у Помози пријатељу који обожава Радоша Бајића, и који је одувек желео бити глумац.

Дођите да се, пред новогодишњу ноћ, забавимо и насмејемо! Улаз је слободан. 

Поништи подешавања

Алати за приступачност за слепе и слабовиде

Величина фонта

A A A

Подесите контраст

A A

Обележите линкове